Ternovszky Csilla

Szakmai vezető, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó,
Év trénere 2021
ternovszky.csilla@innopod.hu

Gyermekként, mikor gondolkodtam a kérdésen „mi leszel, ha nagy leszel?” természetesen sokfajta ötletem volt… Színésznő? Orvos? Óvónő vagy tanár? Nem tudhattam biztosan. Abban azonban már akkor biztos voltam -ha megfogalmazni még nehezebb is volt- hogy mindenképpen emberekkel szeretnék foglalkozni, olyan munkát szeretnék, amelyben értéket teremthetek és adhatok másoknak. Közgazdászként, a szervezetfejlesztéseben és a tréningben, oktatói munkámban ez teljesül számomra. Kicsit színésznő is lettem, kicsit orvos is és kicsit tanár is…

Tanulmányaimat hazai és külföldi egyetemeken (Anglia, Hollandia) végeztem, saját fejlődésem érdekében azóta is számos tréningen és továbbképzésen veszek részt. Tréneri munkámat a GROW Csoport 1.5 éves trénerképző akadémiáján alapoztam meg.

2002 óta foglalkozom a HR, szervezetfejlesztés, és a tréning területével. Munkáim során több mint száz vállalat működésébe nyerhettem betekintést és dolgoztam mind a szervezeti folyamatok, mind a dolgozók, dolgozói csoportok közvetlen fejlesztésén, különböző szektorokban, minden vállalati méretben, a szervezet minden szintjén. Meghívott egyetemi oktatóként elhivatottan erősítem a jövő generációjának emberközpontú vezetői szemléletét.

Az Innopod Akadémia működtetésében szakmai vezetőként és trénerként veszek részt 2020. óta.

Erősségeim trénerként: kiemelkedő kapcsolatteremtő képesség, kitartó optimizmus, jókedv és mosoly; hatásos kommunikáció; szárnyaló kreativitás.

Elégedett vagyok. Minden tréning egy energiaforrás számomra. Megtaláltam, amit kerestem, azt a munkát, melyben minden nap megélhetem annak az örömét, hogy hozzájárulhatok mások fejlődéséhez és jóllétéhez.